El nord

El kung fu del nord, coneguts com a estils de boxa llarga

El nord


El kung fu del nord, coneguts com a estils de boxa llarga

Els sistemes del nord es caracteritzen per ser estils oberts amb moviments circulars i potents. Són rics en tècniques per a membres superiors del cos i molt rics en tècniques per als membres inferiors, amb una gran varietat de tècniques de puntades de peu i genolls. Al Kung Fu, el teu cos és l'arma.

A l'escola Yi Jin Tao posem molt èmfasi en el treball de les puntades de peu. D'acord amb la nostra filosofia d'ensenyament, sempre es comença aprenent les coses senzilles o bàsiques. Cal dominar aquests moviments bàsics per a enfortir i així passar al següent nivell de dificultat. El principi és senzill: sense fonament no hi ha res sòlid.

La correcta execució de qualsevol classe de moviment d'atac o de defensa amb les cames passa pel treball de la flexibilitat i per la coordinació de totes les parts del cos implicades en la seva execució.

Igual que per les tècniques realitzades amb els membres superiors, en Yi Jin Tao insistim molt en la velocitat i la força de les tècniques realitzades amb les cames, sense oblidar el control i la precisió.