Les classes

Kung Fu - Com són. Que fem.

Les classes


Kung Fu - Com són. Que fem.

Horari i contingut de les classes

Ens trobareu al carrer riu Guell 10 de Girona al centre d'arts marcials RYU CENTRE, on disposem d'un espai preparat per entrenar. Per més informació podeu fer servir el formulari de la secció de contacte, un mail a info@yijintao.org o bé un mail a l'adreça info@ryucentregirona.com (centre on s'imparteixen les classes).

S'imparteixen tres classes per setmana: dilluns, dimarts i dijous. Les classes comencen a les 20:30h fins a les 22:00h. Són 4,5 hores setmanals. No hi ha classes els dies festius ni durant l'agost.

Cada classe es compon de tres facetes amb exercicis que les poden combinar per desenvolupar bones habilitats de defensa personal.

  • Treball físic: Entrenament de resistència i condició física, entrenament de la flexibilitat mitjançant estiraments individuals i en parella.

 

  • Desenvolupament tècnic: pràctica del Tao, treball d'equilibri i coordinació, treball tècnic per als membres inferiors i superiors, respiració...

 

  • Aplicació: Diferents exercicis per parelles orientats a l'aplicació i combat.No hi ha límit d'edat. No hi ha inici de curs ni fi de curs. Pots apuntar-te a qualsevol mes de l'any.

A l'escola Yi Jin Tao hi ha 8 nivells de progressió, el pas d'un nivell a un altre depèn de tu i pot arribar a ser anual.

L'ambient de la classe és molt cordial i sempre positiu.